934 14 356 post@trafikkskolenole.no

Om oss

Trafikkskolen Ole (5)Trafikkskolen Ole AS ble startet 01.01.2011 av meg, Ole Edvard Larsen, som er trafikklærer i klasse B, BE og S.

Jeg har 2 år på høyskolen i Stjørdal for å bli trafikklærer, samt 1 år for å få faglig leder kompetanse. Jeg har jobbet som trafikklærer siden 2005, og har også kompetanse til å drive opplæring i moped, lett motorsykkel og tung motorsykkel. Disse klassene står for tiden ikke på undervisningsprogrammet mitt. Jeg er også kurset i å holde 65+ kurs.

Jeg er opprinnelig fra Sotra utenfor Bergen. Jeg har bodde 16 år i Oslo-området, og på Langvasseid siden 2001. I Oslo jobbet jeg innen transport. men gikk over til logistikk og kontrolloppgaver. De siste årene jobbet jeg som vaktleder, med personal, drifts og økonomisk ansvar. Jeg har med andre ord en allsidig yrkesbakgrunn.

Jeg har også jobbet en del med flerkulturelle, både som vaktleder og som lærer. Dette er noe jeg finner interessant og utfordrende.

Jeg har mistet en del bekjente, skolekamerater, arbeidskollegaer i trafikken, så trafikksikkerhet er veldig viktig for meg. 

atlgodkjent_statens_vegvesen